Tofubiffar med sesam

Dessa biffar blev jättegoda och var relativt enkla att göra. Mätt blev man också, vilket ju alltid är bra!
 
Du behöver:
270 g naturell tofu
1 gul lök
1 ägg
1/2 dl ströbröd
1 tsk gröncurrypasta
1-2 tsk soja
Rapsolja att steka i
Sesamfrön
 
Gör så här:
Mosa tofun ordentligt så att den blir finfördelad och häll i störbrödet. Riv löken och blanda den i en skål tillsammans med ägget, sojan och gröncurrypastan. Blanda. Blanda sedan de våta ingredienserna med de torra så att det blir till en fin smet.
Häll upp sesamfrön på en tallrik.
Forma lagom stora biffar och vänd dem i sesamfröna.
Stek på ganska hög värme och vänd ofta, så att biffarna inte blir brända.
 
Smaklig måltid!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0