Kesobiffar
Jag hittade ett recept på kesobiffar på kokaihop.se. Självklart har jag gjort om det lite för att det bättre ska passa mig.
Här kommer min variant av kesobiffar!
1 liten ask keso
2 ägg
2 dl havregryn
1 dl ströbröd
1 st gul lök
1 dl rostad lök
Svartpeppar
Örtstalt
Olja att steka i
Gör så här:
MIsa havregrynen i en matberedare tills det blir ett mjöl. Häll havremjölet i en bunke och tillsätt ströbröd, kryddor och den rostade löken. Rör om.
Mixa lök och ägg till en vätska. Häll ner det i bunken med de övriga ingredienserna och tillsätt keson. Rör ordentligt.
Blöt händerna något och forma till lagom stora biffar. Jag brukar få mellan 8-9 stycken. Stek på medelhög värme och vänd dem ofta, så att de blir ordentligt genomstekta.
Smaklig måltid!
Här kommer min variant av kesobiffar!
1 liten ask keso
2 ägg
2 dl havregryn
1 dl ströbröd
1 st gul lök
1 dl rostad lök
Svartpeppar
Örtstalt
Olja att steka i
Gör så här:
MIsa havregrynen i en matberedare tills det blir ett mjöl. Häll havremjölet i en bunke och tillsätt ströbröd, kryddor och den rostade löken. Rör om.
Mixa lök och ägg till en vätska. Häll ner det i bunken med de övriga ingredienserna och tillsätt keson. Rör ordentligt.
Blöt händerna något och forma till lagom stora biffar. Jag brukar få mellan 8-9 stycken. Stek på medelhög värme och vänd dem ofta, så att de blir ordentligt genomstekta.
Smaklig måltid!

Kommentarer
Trackback